Gala Total Training Center 27.1.2019

Zondag 27 Januari waren we aanwezig bij het Gala van TTC Part II. Aantal gyms die gisteren aanwezig waren, hebben we vandaag weer gezien. Weer een super sfeer dus op deze gala.

Nu waren we aanwezig met Levi Blokker, Jervan Tjan A Way, Jovaino Tjan A Way, Jayvano Fortes en Faical Azghari. En niet te vergeten natuurlijk de (gillende) ouders! 😁.

Levi verloor helaas op punten. Wij waren het niet met de beslissing van de jury eens en zijn van mening dat Levi alle rondes had gewonnen, maar accepteren de beslissing en gaan gewoon harder trainen om nog overtuigender de partij naar ons toe te trekken.

Jervan zet een hele mooie partij neer en dat eindigt in een onbeslist.

Jovaino krijgt een wilde tegenstander. Krijgt wat stoten naar zijn hoofd (ook na de bel). Maar hij is niet onder de indruk en wint de partij.

Jayvano had vandaag zijn eerste echte partij en kreeg gelijk een ervaren tegenstander tegenover zich. Hij heeft geknokt, maar verliest helaas zijn partij.

Faical mocht vandaag als laatste namens Team Soares de ring in. Maakte goede combinaties, luisterde goed naar de hoek en wint de partij.

Ook vandaag zijn wij weer trots op de jeugd van Team Soares!

Osu.