Youth Fighting League 2019.

Gisteren (7 April) waren we aanwezig met 6 vechters van Team Soares bij het Youth Fighting League toernooi in Amsterdam.

Als eerste mocht Jervan de ring en vecht 2 mooie partijen welke hij dan ook wint. Komt terecht in de halve finale, maar raakt hier geblesseerd waardoor we de partij moeten stoppen.

Dan mag Levi. Hij zit in een zwaardere categorie (-36kg). Weegt zelf 32.7. Dus krijgt gelijk een zwaardere tegenstander en loopt tegen een knie op zijn ribben op en verliest helaas zijn partij.

Jayvano zat ook in een lastige categorie. En hij mocht het gelijk opnemen tegen een hele ervaren tegenstander. Maar hij knokt goed door en laat zich niet gek maken. Helaas loopt ook hij tegen een knie op en verliest ook de partij.

Jovaino en Jayson vochten allebei in dezelfde categorie.

Jovaino mocht eerst en zet een mooie partij neer. Helaas dachten de jury er anders over en hij verliest zijn partij.Dan mag Jayson. Hij wint de eerste partij van een hele sterke tegenstander. Tijdens de 2e partij kreeg hij in de eerste ronde last van zijn knie waardoor de tegenstander hem vol aanvalt. de 2e en 3e ronde hersteld Jayson en slaat zijn tegenstander de ring door. Maar weer kwam de jury met een dubieuze uitslag en Jayson verliest.

Dan als laatste mocht Nadim. Na heel de dag gewacht te hebben mocht hij eindelijk vechten. Nadim vecht goed en hard en slaat zijn tegenstander 3 rondes lang door de ring heen en wint zijn partij. Hij mag gelijk door naar de halve finale, maar helaas hebben we het moeten opgeven, omdat hij duizelig werd en zich niet meer lekker voelde. De dag duurde ook erg lang en het was ook benauwd binnen.

Helaas geen belt gewonnen gisteren, maar de (jeugd) vechters van Team Soares hebben weer mooie partijen neergezet en we kunnen weer trots op ze zijn.

Osu!