FAQ


Wat is kickboksen/Muay Thai?

Tijdens het kickboksen maak je gebruik van trap- en stoottechnieken met de handen, benen en voeten. Muay Thai is wat breder, omdat je naast het stoten en trappen ook clinchtechnieken, elleboogstoten en knieën leert te gebruiken. Uiteraard gaan de leerlingen tijdens de lessen voorzichtig met elkaar om en dragen zij beschermende kleding.

Wie kunnen er allemaal meedoen?

Onze lessen zijn geschikt voor recreanten en wedstrijdvechters. Dit houdt in dat zowel mannen als vrouwen welkom zijn om mee te trainen. Kinderen van 5 t/m 14 jaar doen mee met de jeugdgroep. Sporters van 15 jaar en ouder trainen mee met de volwassenen groep. Tijdens de training wordt er (zoveel mogelijk) rekening gehouden met het niveau van elk individu. Het deelnemen aan wedstrijden is mogelijk in overleg met de trainer.

Wat zijn de kosten van een lidmaatschap?

Een lidmaatschap bedraagt €30,- per maand voor kinderen van 5 t/m 13 jaar. Sporters van 13 jaar en ouder betalen €35,- per maand. Voor dit bedrag kan er worden deelgenomen aan alle trainingen volgens het lesrooster. Een losse les kost €7,50 en een proefles is gratis. Mocht u hier gebruik van willen maken, dan kunt u dit minimaal 1 dag van tevoren telefonisch of via whatsapp doorgeven. Bekijk voor aanvullende informatie ook onze voorwaarden op het inschrijfformulier.

Wij werken samen met het Jeugdsportfonds

Wil uw kind op sport maar heeft u geen geld om de contributie te betalen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een bijdrage van het Jeugdsportfonds. Dit fonds betaalt (een groot deel van) de kosten voor de sportclub voor gezinnen met een minimum inkomen of schulden. Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten ook als de ouders/verzorgers minder geld hebben. Het Jeugdsportfonds biedt deze kinderen de kans om toch hieraan deel te nemen. Voor sport geeft het Jeugdsportfonds een bijdrage tot maximaal € 225,- per 12 maanden inclusief eventuele attributen en/of kleding. Voor meer informatie en de spelregels van uw gemeente kunt u kijken op Jeugdsportfonds